dokaz mandic

Zovem se Marko, imam 24 godine. Želeo bih podeliti kako sam danas živ i zdrav, i kako živim jedan sasvim nov život.

Kada sam imao nekih 15, 16 godina krenuo sam jednim potpuno pogrešnim putem. To je bio put ulice i uličnog načina života. Taj put me je učio svim stvarima koje ulica nudi, a to su laž, prevare, krađe i još mnogo toga. Vrhunac svih loših stvari na tom putu bilo je to što sam postao i zavisnik od opojnih droga. Drogiranje je za vrlo kratko vreme uništilo moj život, kao i živote moje porodice i bližnjih. Zbog toga što je zavisnost kontrolisala moj život, učinio sam mnoga nedela i neko vreme sam proveo u zatvoru.

Danas sam zahvalan Bogu, Gospodu Isusu Hristu, što me je, kad su me svi odbacili i digli ruke od mene, jedini On prihvatio onakvog kakav sam bio - potpuno srušen i uništen, kako fizički tako i duhovno.

U hrišćanskom centru za rehabilitaciju zavisnika sam prvi put sreo ljude koji su imali Hrista u svom životu. Njihov cilj je bio da mi pomognu da se oslobodim ropstva u kojem sam bio, tako što ću svoj život predati Isusu Hristu i živeti po Božijoj Reči - Bibliji. Zavapio sam Hristu i On mi je dao sasvim novi život, kakvom se nisam mogao nadati i zbog koga je vredno živeti.

Poslednje vesti

Radno vreme tokom praznika

Iza nas se nalazi još jedna uspešna godina. Sada je vreme za zasluženi mali odmor. Organizacija Izlazak neće raditi od 30. decembra 2019. do 8. januara 2020. Od 9. januara nastavljamo sa našim redovnim aktivnostima.

Hvala svima koji su podržali naš rad u 2019. godini. Želimo vam srećne praznike i uspešnu novu 2020. godinu.

Biram oporavak

Projekat “Biram oporavak” je nastavak projekta 3 Balkan koji je započeo 2015. godine kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zloupotrebe droga u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge

Organizacija "Izlazak" danas je tribinom "Ja sam dokaz - Oporavak je moguć", održanom u Press centru UNS-a, obeležila Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge.

Učesnici tribine bili su Jasmina Milašinović, specijalni pedagog-psihoterapeut iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, Desanka Beba Varga iz HHU "Hleb života" i Aleksandar Žugić i Ivan Marković iz naše organizacije.

Opširnije...

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!

Ukoliko tebi, ili nekome koga ti poznaješ, treba pomoć za odlazak na lečenje ili nakon izlaska iz rehabilitacije, pozovite nas.