Organizacija Izlazak nudi veliki broj usluga. Posedujemo veliko iskustvo i nastojimo da kvalitet naših usluga uvek podižemo na što viši nivo.

 

Nameštaj

Stari nameštaj

Odvozimo i prodajemo polovni nameštaj i stare stvari. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu renoviranog polovnog nameštaja ili želite da donirate polovni nameštaj i stare stvari, pozovite nas ili nam pišite. U cilju samoodrživosti stare stvari, nakon popravke i sređivanja, prodajemo u našoj prodavnici. Posetite našu Facebook stranicu za sve aktuelnosti.
 
Selidbe

Selidbe i transport

Pored prodaje polovnog nameštaja, nudimo i usluge selidbe sa demontažom i montažom nameštaja, odvoženje šuta i slično. Korišćenjem naših usluga pomažete društveno odgovorno poslovanje organizacije "Izlazak". Mi smo neprofitna organizacija posvećena borbi protiv bolesti zavisnosti kroz prevenciju, motivaciju i resocijalizaciju, i radu sa beskućnicima.
 
Održavanje

Održavanje

Nudimo usluge održavanja dvorišta i zelenih površina. Pozovite i nas – besplatno dolazimo i dajemo Vam procenu radova. Usluge uključuju:
- Košenje trave samohodnom kosačicom i trimerom
- Krčenje zapuštenih površina
- Orezivanje živih ograda i drveća
- Obaranje drveća i seča drveća za zimu
- Sakupljanje i odnošenje (trave, lišća, granja i drugih ostataka sa površina)
- Kultivisanje zemljanih površina (usitnjavanje zemlje, đubrenje, zalivanje, i sl.)
 

 

Samoodrživost

Korišćenjem naših usluga pomažete društveno korisni rad naše organizacije. U cilju samoodrživosti rada sa bivšim i rehabilitovanim zavisnicima i rada sa beskućnicima, članovi "Izlaska" su aktivni i u drugim delatnostima, kao što su prikupljanje i prodaja polovnog nameštaja i selidbe. Prihod ostvaren kroz ove aktivnosti stoji u službi daljeg rada primarne delatnosti organizacije "Izlazak".

Poslednje vesti

Biram oporavak

Projekat “Biram oporavak” je nastavak projekta 3 Balkan koji je započeo 2015. godine kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zloupotrebe droga u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge

Organizacija "Izlazak" danas je tribinom "Ja sam dokaz - Oporavak je moguć", održanom u Press centru UNS-a, obeležila Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge.

Učesnici tribine bili su Jasmina Milašinović, specijalni pedagog-psihoterapeut iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, Desanka Beba Varga iz HHU "Hleb života" i Aleksandar Žugić i Ivan Marković iz naše organizacije.

Opširnije...

Tribina u Press centaru UNS-a

Povodom međunarodnog dana borbe protiv narkomanije, koji se održava 26. juna, organizacija "Izlazak" će održati tribinu pod nazivom "Ja sam dokaz - oporavak je moguć". Tribina će biti održana u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III, u petak 26. juna, u 11.00 sati.

Opširnije...

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!

Ukoliko tebi, ili nekome koga ti poznaješ, treba pomoć za odlazak na lečenje ili nakon izlaska iz rehabilitacije, pozovite nas.