dokaz mandic

Zovem se Marko, imam 24 godine. Želeo bih podeliti kako sam danas živ i zdrav, i kako živim jedan sasvim nov život.

Kada sam imao nekih 15, 16 godina krenuo sam jednim potpuno pogrešnim putem. To je bio put ulice i uličnog načina života. Taj put me je učio svim stvarima koje ulica nudi, a to su laž, prevare, krađe i još mnogo toga. Vrhunac svih loših stvari na tom putu bilo je to što sam postao i zavisnik od opojnih droga. Drogiranje je za vrlo kratko vreme uništilo moj život, kao i živote moje porodice i bližnjih. Zbog toga što je zavisnost kontrolisala moj život, učinio sam mnoga nedela i neko vreme sam proveo u zatvoru.

Danas sam zahvalan Bogu, Gospodu Isusu Hristu, što me je, kad su me svi odbacili i digli ruke od mene, jedini On prihvatio onakvog kakav sam bio - potpuno srušen i uništen, kako fizički tako i duhovno.

U hrišćanskom centru za rehabilitaciju zavisnika sam prvi put sreo ljude koji su imali Hrista u svom životu. Njihov cilj je bio da mi pomognu da se oslobodim ropstva u kojem sam bio, tako što ću svoj život predati Isusu Hristu i živeti po Božijoj Reči - Bibliji. Zavapio sam Hristu i On mi je dao sasvim novi život, kakvom se nisam mogao nadati i zbog koga je vredno živeti.

Poslednje vesti

Biram oporavak

Projekat “Biram oporavak” je nastavak projekta 3 Balkan koji je započeo 2015. godine kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zloupotrebe droga u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge

Organizacija "Izlazak" danas je tribinom "Ja sam dokaz - Oporavak je moguć", održanom u Press centru UNS-a, obeležila Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge.

Učesnici tribine bili su Jasmina Milašinović, specijalni pedagog-psihoterapeut iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, Desanka Beba Varga iz HHU "Hleb života" i Aleksandar Žugić i Ivan Marković iz naše organizacije.

Opširnije...

Tribina u Press centaru UNS-a

Povodom međunarodnog dana borbe protiv narkomanije, koji se održava 26. juna, organizacija "Izlazak" će održati tribinu pod nazivom "Ja sam dokaz - oporavak je moguć". Tribina će biti održana u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III, u petak 26. juna, u 11.00 sati.

Opširnije...

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!

Ukoliko tebi, ili nekome koga ti poznaješ, treba pomoć za odlazak na lečenje ili nakon izlaska iz rehabilitacije, pozovite nas.