dokaz vladaivic

Zovem se Vladimir, imam 33 godine i živim u okolini Beograda.

U problemu narkomanije i alkoholizma bio sam nekih 10 godina. Počeo sam sa uzimanjem alkohola, zatim sam nastavio i sa drogom. Uživao sam u opijanju i drogiranju i to je bio moj smisao života. Bežeći od stvarnosti, živeo sam za svaki vid zabave i provoda. Takvim životom povređivao sam svoje najbliže i gazio preko svega da bih dobio ono što želim. U početku mi je sve to odgovaralo, ali kasnije kada sam želeo da izađem iz svega toga nisam mogao. Zarobljen u ropstvu droge počeo sam da pravim dugove, a ljudi su počeli da me odbacuju. Posledice su bile jasno uočljive. Ubrzo mi je sve izgubilo smisao. Postao sam nesposoban za normalan život. Bio sam očajan i počeo sam da razmišljam i o samoubistvu kao o jedinom izlazu.

Pomoć sam potražio u jednom hrišćanskom centru za rehabilitaciju zavisnika. Tamo sam se susreo sa Biblijom i počeo sam da je čitam. Poverovao sam u Isusa Hrista kao Sina Božijega i to je ono što je promenilo moj život i dalo mu novi smisao. Stvari bez kojih pre uopšte nisam moga da funkcionišem, više nisu imale vlast nadamnom.

Ovim putem želim da kažem tebi, koji čitaš ovo, da izlaz postoji i da narkomanija jeste izlečiva bolest. Želim da te ohrabrim, bez obzira na to da li si ti, ili neko tebi blizak u problemu - izlaz postoji!.

Poslednje vesti

Biram oporavak

Projekat “Biram oporavak” je nastavak projekta 3 Balkan koji je započeo 2015. godine kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zloupotrebe droga u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge

Organizacija "Izlazak" danas je tribinom "Ja sam dokaz - Oporavak je moguć", održanom u Press centru UNS-a, obeležila Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge.

Učesnici tribine bili su Jasmina Milašinović, specijalni pedagog-psihoterapeut iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, Desanka Beba Varga iz HHU "Hleb života" i Aleksandar Žugić i Ivan Marković iz naše organizacije.

Opširnije...

Tribina u Press centaru UNS-a

Povodom međunarodnog dana borbe protiv narkomanije, koji se održava 26. juna, organizacija "Izlazak" će održati tribinu pod nazivom "Ja sam dokaz - oporavak je moguć". Tribina će biti održana u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III, u petak 26. juna, u 11.00 sati.

Opširnije...

Tražiš pomoć? Izlazak je tu da ti pomogne!

Ukoliko tebi, ili nekome koga ti poznaješ, treba pomoć za odlazak na lečenje ili nakon izlaska iz rehabilitacije, pozovite nas.